0767842116
Reservation
Luminita
Bucurați-vă de o experiență unică

Pensiunea Luminita dispune de gratar in curte, bucatarie utilata complet, spatiu de servire a mesei interior si exterior, foisor, acces direct la padure. Este locatia ideala pentru grupuri de maxim 25 de persoane care vor sa petreaca pentru cateva zile la munte.
Camerele sunt spatioase si luminoase, dotate cu mobilier confortabil si televiziune prin cablu, unele au priveliste la Muntii Caraiman, Crucea Eroilor si Partia Kalinderu, altele la Muntii Baiului. Internetul prin Wi-fi este gratuit si este disponibil pe toata suprafata pensiunii.
Amplasata in imediata vecinatate a Partiei Kalinderu, Pensiunea Luminita este o locatie ideala pentru pasionatii sporturilor de iarna. In incinta pensiunii functioneaza scoala de ski si snowboard Kalinder – o echipa de profesionisti in skiul alpin si snowboard, monitori atestati national si international, cu o vasta experienta in predarea sporturilor de iarna. Pensiunea Luminita poate fi punctul de plecare in drumetii si ture pe bicicleta montane, Busteni fiind printre cele mai apreciate statiuni de catre iubitorii muntelui.
Acceptam plata cu carduri de vacanta Sodexo, Edenred si Up! ! !

Vezi mai mult »

Rezervare

0767842116
Luminita
Camere și suite
Serviciile noastre
Facilități hotel
Parcare gratuită
Zonă pentru fumători
Camere nefumători
Camere pentru Familii
Terasă
Grădină

Formular rezervare

Rezervare

0767842116